Միկրոբիոլոգիայի հարցեր=Вопросы микробиологии

О дрожжевании соломы и производстве кормовых дрожжей

Карапетян, С. К. and Паносян, А. К. and Саруханян, Ф. Г. and Гукасян, М. Н. (1943) О дрожжевании соломы и производстве кормовых дрожжей. Միկրոբիոլոգիական ժողովածու, Պր. 1. pp. 3-50.

[img]
Preview
PDF
Download (5Mb) | Preview
    Item Type: Article
    Additional Information: Դարմանի դրոժացման և շաքարասնկերի արտադրության մասին։ Straw fermentation and production of feeding yeasts.
    Uncontrolled Keywords: Կարապետյան Ս. Կ., Փանոսյան Հ. Կ., Սարուխանյան Փ. Գ., Ղուկասյան Մ. Ն., Karapetian S. K., Panossian H. K., Saroukhanian P. G., Gukassian M. N.
    Subjects: Q Science > QR Microbiology > Microorganisms
    Q Science > QR Microbiology > Biochemistry
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: FSL Bibl. Dept.
    Date Deposited: 29 Jul 2014 13:38
    Last Modified: 04 Aug 2014 15:49
    URI: http://microbiology.asj-oa.am/id/eprint/102

    Actions (login required)

    View Item