Միկրոբիոլոգիայի հարցեր=Вопросы микробиологии

Микробиологические процессы созревания закавказско-швейцарского (эмментальского)сыра

Саруханян, Ф. Г. (1943) Микробиологические процессы созревания закавказско-швейцарского (эмментальского)сыра. Միկրոբիոլոգիական ժողովածու, Պր. 1. pp. 171-185.

[img]
Preview
PDF
Download (1849Kb) | Preview
    Item Type: Article
    Additional Information: Անդրկովկասի շվեցարական (էմենթալ)պանրի հասունացման միկրոբիոլոգիական պրոցեսները։ The microbiologic processes of the ripening of the transcaucasian-swiss (emmental)cheese.
    Uncontrolled Keywords: Սարուխանյան Փ. Գ., Saroukhanian P. G.
    Subjects: Q Science > QR Microbiology > Bacteria
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: FSL Bibl. Dept.
    Date Deposited: 29 Jul 2014 14:16
    Last Modified: 04 Aug 2014 15:51
    URI: http://microbiology.asj-oa.am/id/eprint/109

    Actions (login required)

    View Item