Միկրոբիոլոգիայի հարցեր=Вопросы микробиологии

Սպիրտի տարբեր տոկոսի ազդեցությունը շաքարասնկերի կենսագործունեության վրա

Հախինյան, Հ. Մ. (1961) Սպիրտի տարբեր տոկոսի ազդեցությունը շաքարասնկերի կենսագործունեության վրա. Միկրոբիոլոգիայի հարցեր, Պր. 11. pp. 139-147.

[img]
Preview
PDF
Download (1130Kb) | Preview
    Item Type: Article
    Additional Information: Влияние концентрации спирта на жизнедеятельность дрожжей. The effect of alcohol concentration on the vital activity of wine yeast.
    Uncontrolled Keywords: Ахинян Р. М., Hakhinian H. W.
    Subjects: Q Science > QR Microbiology > Microorganisms
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: FSL Bibl. Dept.
    Date Deposited: 22 Jul 2014 12:21
    Last Modified: 05 Aug 2014 11:38
    URI: http://microbiology.asj-oa.am/id/eprint/11

    Actions (login required)

    View Item