Միկրոբիոլոգիայի հարցեր=Вопросы микробиологии

Антибиотические своиства мацуна в процессе созревания и длительного хранения

Ерзинкян, Л. А. and Мурадян, Е. А. and Пахлеванян, М. Ш. (1961) Антибиотические своиства мацуна в процессе созревания и длительного хранения. Միկրոբիոլոգիայի հարցեր, Պր. 11. pp. 187-204.

[img]
Preview
PDF
Download (1933Kb) | Preview
    Item Type: Article
    Additional Information: Մածունի անտիբիոտիկ հատկությունը նրա հասունացման և երկար ժամանակ պահելու ընթացքում։ The antibiotic properties of matzoon dyring maturation and long time preservation.
    Uncontrolled Keywords: Երզինկյան Լ. Հ., Մուրադյան Ե. Հ., Փահլևանյան Մ. Շ., Yerzinkian L. H., Muradian E. H., Pahlevanian M. Sh.
    Subjects: Q Science > QR Microbiology > Bacteria
    Q Science > QR Microbiology > Microbial ecology
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: FSL Bibl. Dept.
    Date Deposited: 22 Jul 2014 12:42
    Last Modified: 05 Aug 2014 11:45
    URI: http://microbiology.asj-oa.am/id/eprint/15

    Actions (login required)

    View Item