Միկրոբիոլոգիայի հարցեր=Вопросы микробиологии

Изменение бродильных свойств дрожжей в зависимости от условий среды

Саруханян, Ф. Г. and Севоян, А. Г. (1957) Изменение бродильных свойств дрожжей в зависимости от условий среды. Գյուղատնտեսական և արդյունաբերական միկրոբիոլոգիայի հարցեր, Պր. 9. pp. 235-258.

[img] PDF
Download (3169Kb)
    Item Type: Article
    Additional Information: Շաքարասնկերի խմորելու ունակության փոփոխությունը՝ կախված միջավայրի պայմաններից։
    Uncontrolled Keywords: Սարուխանյան Ֆ. Գ., Սևոյան Ա. Գ.
    Subjects: Q Science > QR Microbiology > Microorganisms
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: FSL Bibl. Dept.
    Date Deposited: 01 Aug 2014 13:47
    Last Modified: 01 Aug 2014 13:47
    URI: http://microbiology.asj-oa.am/id/eprint/236

    Actions (login required)

    View Item