Միկրոբիոլոգիայի հարցեր=Вопросы микробиологии

Շաքարի բարձր կոնցենտրացիայի ազդեցությունը գինու շաքարասնկերի տեղական շտամների վրա

Հախինյան, Հ. Մ. (1958) Շաքարի բարձր կոնցենտրացիայի ազդեցությունը գինու շաքարասնկերի տեղական շտամների վրա. Գյուղատնտեսական և արդյունաբերական միկրոբիոլոգիայի հարցեր, Պր. 10. pp. 181-190.

[img]
Preview
PDF
Download (1187Kb) | Preview
    Item Type: Article
    Additional Information: Влияние высоких концентраций сахара на бродильные свойства местных штаммов винных дрожжей.
    Uncontrolled Keywords: Ахинян Р. М.
    Subjects: Q Science > QR Microbiology > Microorganisms
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: FSL Bibl. Dept.
    Date Deposited: 04 Aug 2014 12:02
    Last Modified: 04 Aug 2014 12:30
    URI: http://microbiology.asj-oa.am/id/eprint/253

    Actions (login required)

    View Item