Միկրոբիոլոգիայի հարցեր=Вопросы микробиологии

Фитонцидность соков томатов как фактор, обусловливающий сортовую устойчивость

Галачьян, Р. М. (1961) Фитонцидность соков томатов как фактор, обусловливающий сортовую устойчивость. Միկրոբիոլոգիայի հարցեր, Պր. 11. pp. 21-40.

[img]
Preview
PDF
Download (4Mb) | Preview
    Item Type: Article
    Additional Information: Տոմատի հյութի ֆիտոնցիդ հատկությունը որպես սորտային դիմացկունությունը պայմանավորող գործոն։ The phytoncide properties of tomato juice as a specigying factor for tomato plant disease resistance.
    Uncontrolled Keywords: Ղալաչյան Ռ. Մ., Galachian R. M.
    Subjects: Q Science > QR Microbiology > Immunology
    S Agriculture > SB Plant culture > Vegetables
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: FSL Bibl. Dept.
    Date Deposited: 22 Jul 2014 11:17
    Last Modified: 05 Aug 2014 11:37
    URI: http://microbiology.asj-oa.am/id/eprint/4

    Actions (login required)

    View Item