Միկրոբիոլոգիայի հարցեր=Вопросы микробиологии

Биохимические и антигенные свойства возбудителя увядания абрикоса

Мирзабекян, Р. О. (1946) Биохимические и антигенные свойства возбудителя увядания абрикоса. Միկրոբիոլոգիական ժողովածու, Պր. 2. pp. 31-38.

[img]
Preview
PDF
Download (989Kb) | Preview
    Item Type: Article
    Additional Information: Ծիրանենու բակտերիալ թառամման հարուցիչի բիոքիմիական և անտիգենային հատկությունները։ Biochemical and antigenous character of withering pathogen of the apricot.
    Uncontrolled Keywords: Միրզաբեկյան Ռ. Հ., Mirzabekian R. H.
    Subjects: Q Science > QR Microbiology > Biochemistry
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: FSL Bibl. Dept.
    Date Deposited: 23 Jul 2014 14:02
    Last Modified: 04 Aug 2014 15:53
    URI: http://microbiology.asj-oa.am/id/eprint/48

    Actions (login required)

    View Item