Միկրոբիոլոգիայի հարցեր=Вопросы микробиологии

Бактериальное побурение абрикоса

Авакян, С. А. (1946) Бактериальное побурение абрикоса. Միկրոբիոլոգիական ժողովածու, Պր. 2. pp. 49-64.

[img]
Preview
PDF
Download (1929Kb) | Preview
    Item Type: Article
    Additional Information: Ծիրանենու բակտերիալ գորշացումը։ Bacterial browning apricot.
    Uncontrolled Keywords: Ավագյան Ս. Ա., Avakyan S. A.
    Subjects: Q Science > QR Microbiology > Bacteria
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: FSL Bibl. Dept.
    Date Deposited: 23 Jul 2014 14:10
    Last Modified: 04 Aug 2014 15:54
    URI: http://microbiology.asj-oa.am/id/eprint/50

    Actions (login required)

    View Item