Միկրոբիոլոգիայի հարցեր=Вопросы микробиологии

Դրոժացման ազդեցությունը ծղոտի քիմիական կազմի վրա

Քարիմյան, Ռ. Ս. (1946) Դրոժացման ազդեցությունը ծղոտի քիմիական կազմի վրա. Միկրոբիոլոգիական ժողովածու, Պր. 2. pp. 115-122.

[img]
Preview
PDF
Download (872Kb) | Preview
    Item Type: Article
    Additional Information: Влияние дрожжевания на химический состав соломы. The influence of the yeasts on the biochemical composition of the straw.
    Uncontrolled Keywords: Каримян Р. С., Karimian R. S.
    Subjects: Q Science > QR Microbiology > Biochemistry
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: FSL Bibl. Dept.
    Date Deposited: 23 Jul 2014 14:35
    Last Modified: 04 Aug 2014 15:54
    URI: http://microbiology.asj-oa.am/id/eprint/54

    Actions (login required)

    View Item