Միկրոբիոլոգիայի հարցեր=Вопросы микробиологии

О микрофлоре квашеных овощей

Саруханян, Ф. Г. and Каримян, Р. С. (1946) О микрофлоре квашеных овощей. Միկրոբիոլոգիական ժողովածու, Պր. 2. pp. 123-132.

[img]
Preview
PDF
Download (1190Kb) | Preview
    Item Type: Article
    Additional Information: Թթու դրված բանջարեղենի միկրոֆլորայի մասին։ The microflora of the pickled vegetables.
    Uncontrolled Keywords: Սարուխանյան Փ. Գ., Քարիմյան Ռ. Ս., Sarukhanian F. G., Karimian R. S.
    Subjects: Q Science > QR Microbiology
    S Agriculture > SB Plant culture > Vegetables
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: FSL Bibl. Dept.
    Date Deposited: 23 Jul 2014 14:39
    Last Modified: 04 Aug 2014 15:55
    URI: http://microbiology.asj-oa.am/id/eprint/55

    Actions (login required)

    View Item